M3 Autómentés Budapest, Gödöllő, Hatvan, Gyöngyös, Füzesabony, Polgár, Nyíregyháza SOS Autómentés M3

Autómentés éjjel-nappal az M3 autópálya teljes vonalán , olcsón, gyorsan garanciával!

Cégünk az M3 autópálya első számú autómentő cége, a pálya megnyitása óta végezzük az autómentést.

Mindent mentünk a motorkerékpártól a legnagyobb kamionokig, sok száz mentés tapasztalatával a hátunk mögött, nincs leküzdhetetlen akadály a számunkra. Kiválóan képzett munkatársaink,

műszaki elsősegélyt is nyújtanak csak akkor szállítunk ha a jármű nem javítható a helyszínen. Ügyfeleink érdekeit mindig szemelőt tartva teszünk javaslatot az autómentés, javítás módjára.

Szolgáltatásaink teljes körűek, a segélyhívástól a kárrendezésig mindenben segítségére lehetünk partnereinknek. 

A piacvezető biztosító társaságokkal kialakított jó kapcsolatain biztosítják megbízóinknak, hogy a komplex ügyintézés keretei között a számukra legkedvezőbben képviseljük érdekeiket.

Autómentés M3Autómentés, autószállítás, kisgép, targoncaszállítás az egész ország területén, kiemelt prioritással az M3 autópálya környékén. Műszaki hibás gépjárművek szállítása, autómentés éjszaka is. Gyakorlatilag szinte minden problémára meg tudjuk találni a megoldást, biztosítani tudjuk a jármű és az utasok elszállítását.

Autómentést, kamionmentést mindig kiemelten kezeljük , a lehető leggyorsabban a helyszínre érünk, jelentős személyszállító kapacitással is rendelkezünk, az utasok szállítását is elvégezzük, személyautóval , kisbuszokkal.

Jelentős olcsó bérautó flottával is rendelkezünk, igény szerint azonnal bérautót is tudunk biztosítani amivel folytathatja megkezdett utazást, balesetet szenvedett járművéről mi gondoskodunk a továbbiakban.