Kamionmentés - M3 Gödöllő, Hatvan, Gyöngyös, Füzesabony, Polgár, Nyíregyháza 0-24 folyamatos készenlétben.

Cégünk az Eurocar Autoflotta Kft, kamionmentésre specializálódott az M3 autópálya mentén hívjon bizalommal!, minden feladatot megoldunk, hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk kamion mentésben.

Baleset vagy műszaki hiba esetén egyedi építésű kamionmentőnkkel vállaljuk a sérült járművek, személyautók, kamionok, vontatmányok, buszok műszaki mentését, haza vagy szervizbe szállítását, vontatását, belföldön és külföldön egyaránt.

A legkomolyabb eszközparkkal rendelkezünk, azonnal jövünk bárhova az M3 autópálya környékén, mindent mentünk a legkisebbtől a legnagyobbig járművekig. 

2 darab kamionmentő műhelygépkocsi és 1 darab műszaki mentésekhez átalakított MB UNIMOG gépjármű áll állandó készültségben. 

Ezek mellett a géppark "zászlóshajója" a speciális mentésre egyedileg gyártott VOLVO kamionmentőnk, mely különleges szerszámokkal, emelődaruval ellátott. Ezzel a kamionmentővel a legnagyobb, legnehezebb sérült járművek mentését és szállítását is el tudjuk végezni, akár szállítmánnyal megrakott pótkocsik szállítását is meg tudjuk oldani! 

kamion mento 300Kamionmentést mindig kiemelten kezeljük , a lehető leggyorsabban a helyszínre érünk, jelentős személyszállító kapacitással is rendelkezünk, az utasok szállítását is elvégezzük, személyautóval , kisbuszokkal.

Szolgáltatásaink teljes körűek, a segélyhívástól a kárrendezésig mindenben segítségére lehetünk partnereinknek.  A piacvezető biztosító társaságokkal kialakított jó kapcsolatain biztosítják megbízóinknak, hogy a komplex ügyintézés keretei között a számukra legkedvezőbben képviseljük érdekeiket.

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy megbízóink részére a legrövidebb időn belül a baleset vagy műszaki mentés helyszínére csere gépjárművet szállítsunk a fuvarfeladat zavartalan teljesítése érdekében.

Díjaink feladatra szabottak, figyelembe véve a lehetséges költségkímélő megoldásokat is. Számos akciónk lehetővé teszi, hogy minden esetben legyen az külföldi vagy belföldi megbízás a legkedvezőbb árakkal álljunk az Ön rendelkezésére.